Artikkelit avainsanalla "tiede"

Voiko oikeassa tietokirjassa olla self helpiä?

Aivotutkija Minna Huotilaisen mielestä hyvää tarkoittavia neuvoja on maailma pullollaan, mutta todellisuudessa vain tutkijoiden neuvot perustuvat viimeisimmälle tutkimustiedolle. Siksi tutkimustietoa kannattaa soveltaa suuren yleisön tarpeisiin. Huotilainen pohtii kolumnissaan, voiko tietokirjakin sisältää pätevää self helpiä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Minna Huotilainen - 29.5.2020

"Tutkijan pitää hypätä lukijan saappaisiin" – popularisointi tuo tiedon koko kansan huulille

Mihin uutta tietoa tarvitaan ja miksi siitä pitäisi kertoa kaikille? Aivotutkija Minna Huotilaisen mielestä tutkimuksella voidaan jopa kirjaimellisesti parantaa maailmaa. Siksi tutkimustieto ei saa olla salaista vaan myös suuren yleisön saatavilla.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 5.3.2020

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

työkehonkuvatietokirjakirjailijaideointikustannustoimitusviisauskotiself helptiedemielikuvaharjoittelupopularisointimielen voimavarathyvinvointityötavatmielikuvitusitsensäkehittäminenstressiwebinaaritutkimuskustantamokirjoittaminenromaaniidearakas kehotyöelämätarinaviestintäluovuuskehosuhdelukeminenterveysinspiraatioetätyötiedenaisetuupumuskesälukemistayleistajuistaminenkirjavinkkiharrastusmotivaatiooppiminenmarkkinointimerkityksellisyys