Katso webinaaritallenne: Miten tunnistaa oma osaaminen?

15.8.2024

Miksi oman osaamisen tunnistaminen ja arvostaminen on niin haastavaa? Miksi sokeudumme sille, miten olemme työssämme kehittyneet?

Oman osaamisen tunnistaminen ja sen arvostaminen vahvistaa ammatillista itsetuntoa ja hallinnantunnetta. Osaamisen tunnistamisesta on hyötyä myös, jos pohtii työpaikanvaihtoa tai uusiin tehtäviin hakeutumista.

Miten tunnistaa oma osaaminen? -webinaarissa kuulet, millä tavoin oma mieli ja arkipäivän tilanteet voivat haastaa oman osaamisen tunnistamista. Saat tietää, miten muihin vertaaminen vaikuttaa näkemykseen omasta osaamisesta ja miksi välillä oman osaamisen voi aliarvioida ja välillä yliarvioida. Saat myös ymmärrystä, miten voit oppia tunnistamaan oman osaamisesi.

Webinaarin vetää PsM, psykologi, valmentaja ja Oppimisen psykologia -podcastin tuottaja Hanna Siefen. Häneltä on ilmestynyt webinaarin aiheesta kirja Tiedä mitä osaat - Osaamisen tunnistamisen psykologia, ja hän on aiemmin kirjoittanut myös kirjan Uteliaisuuden taito - Kun oppiminen on tietämistä tärkeämpää.





Artikkelin avainsanat:

webinaari, osaaminen, osaamisen tunnistaminen

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu