Millainen tarina sinulla on mukanasi?

Kannat mukanasi omaa historiaasi — suvussa kulkeneita ennakkoluuloja, ympäristön luomia oletuksia, sisäisiä kamppailuja tai ehkä uuden löytämisen oivalluksia. Olet tullut tähän pisteeseen. Mihin etsit vastauksia nyt? Tarvitsetko iloa tai itsevarmuutta, tunnetko haikeutta, kaipaatko vahvistusta?

Me Tuumassa haluamme tarjota sinulle ajateltavaa. Sivuja, joiden parissa voit mitata omia ajatuksiasi, ravistella niitä tai vahvistaa jo olemassa olevaa. Toivomme, että uskallat lukea ja ottaa mittaa ajatuksistasi, itsestäsi.

Uuden ei tarvitse tarkoittaa muutosta, mutta se voi hyvinkin olla muutoksen alku. Ylittääksesi itsesi sinun ei tarvitse kiivetä Mount Everestille tai aloittaa syvänmerensukellusta. Parhaat muutokset alkavat pienistä asioista. Siihen tarvitset kuitenkin jotain, mikä heilauttaa tapaasi nähdä maailma. Uskomme, että laadukkaasti tehty kirja on tähän paras väline, sillä kirja ei pääty pisteeseen, joka on viimeisellä sivulla. Parhaista kirjoista alkaa tarina, jonka pisteen paikan päättää lukija — sinä.

Tuuma on laadukkaaseen, erityisesti itsensä kehittämisen kirjallisuuteen keskittynyt tietokirjakustantamo. Toivo aihetta tai ota yhteyttä rohkeasti, jos sinulla itselläsi on kirjaidea. Tai vinkkaa meille sinuun vaikuttaneista käännöskirjoista.

Mirva Kiviaho
toimituspäällikkö
mirva.kiviaho(at)tuumakustannus.fi
Tuuma

Kurkkaa myös sisarkustantamoidemme sivut:

Parhaista kirjoista alkaa tarina, jonka pisteen paikan päättää lukija — sinä.