Katso webinaaritallenne: Kuinka olla riittävän tyytyväinen riittämättömyyttä ruokkivassa työelämässä?

15.9.2023

Käsitys jatkuvan kehittymisen ja kovan suorittamisen vaatimuksesta elää työelämässä vahvana. Venymiseen liittyvä ponnistelu ja kehittyminen palkitsevat ihmistä. Liian helpolla pääseminen turhauttaa. Kuitenkin venyminen työssä voi jatkuvana ja liiallisena tilana olla haitallista. Liiallinen venyminen työssä tarkoittaa, että ihminen pyrkii mukautumaan sellaisiin vaatimuksiin, joihin voimavarat eivät venyttäessäkään riitä vastaamaan. Eikö työtä pystyisi tekemään vähemmän kuormittavalla tavalla niin, että työssä pystyisi jaksamaan ja kokemaan ihan riittävästi tyytyväisyyttä?

PsT, KTM, FM, organisaatiopsykologi Eveliina Holmgrenin vetämässä Kuinka olla riittävän tyytyväinen riittämättömyyttä ruokkivassa työelämässä? -webinaarissa kerrotaan, mitä annettavaa arkisella tyytyväisyydellä voi olla työelämään. Kuulet, miksi joskus ihan ookoo -fiilis ja ihan keskinkertainen tekeminen voivatkin olla voimia, jolla porskutetaan pitkälle. Saat myös tietää erilaisista tyytyväisyyden työkaluista ja kuulet työelämän case-esimerkkejä.


Eveliinalta on ilmestynyt webinaarin aiheesta teos Tyytyväisyys - Vastavoima jatkuvaa venymistä vaativalle työlle, joka neuvoo käytännönläheisesti, miten niin yksittäinen työntekijä kuin koko työyhteisö voi yhdessä rakentaa tyytyväisyyden kulttuuria. Kirja kertoo myös, miten tarttua tilanteeseen, jossa tyytyväisyyden tunteen rakentamiselle ei ole perusteita.

Artikkelin avainsanat:

tyytyväisyys, työelämä, riittämättömyys, webinaari

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu