Katso webinaaritallenne: Tunnetartunta

31.1.2024

Miksi ja miten tunnetartuntoja tapahtuu ihmisten välillä? Millaisia vaikutuksia tunnetartunnat voivat tuottaa? Entä miten tunnetartuntoihin voi itse vaikuttaa?

Tunteet tarttuvat ihmisten välillä herkästi. Vastaamme useimmiten automaattisesti toisen hymyyn ja tiedämme, miten ilo ja innostus voivat tarttua ja vahvistua nopeasti ihmisten kesken. Toisaalta voimme saada tartunnan myös kiireisestä ja stressaantuneesta ympäristöstä ja kokea nahoissamme muiden pelkoa, ärtymystä tai muita raskaita tuntemuksia.

Tässä webinaarissa kerrotaan, miksi tunteet tarttuvat ja miten voi oppia tunnistamaan tilanteita, joissa tunnetartuntaa tapahtuu. Pääset myös kuulemaan, mitä keinoja sinulla on vaikuttaa siihen, millaisia tunnetartuntoja itse jätät ja miten voit vaikuttaa muilta tuleviin haitallisiin tunnetartuntoihin. Tunnetartuntojen tunnistaminen ja tarpeen tullen niiltä suojautuminen voivat ehkäistä erilaisiin mielen hyvinvoinnin pulmiin ajautumista ja vahvistaa sen sijaan mielen hyvinvointia edistäviä tunnetartuntoja ihmisten välillä.

Webinaarin vetää PsM, psykologi ja psykoterapeutti Anna Peltola, jolta on ilmestynyt webinaarin aiheesta teos Tunnetartunta.


Artikkelin avainsanat:

webinaari, tunnetartunta

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu