Artikkelit avainsanalla "idea"

Kirjan matka valmiiksi teokseksi alkaa ideasta

Idea pistää ajatukset hyrräämään ja saa tarttumaan tuumasta toimeen. Idea innostaa ja inspiroi. Mutta mistä hyvät kirjaideat kumpuavat ja kuinka ne kannattaa esitellä kustantamolle? Tästä kertovat Tuuman kustannuspäällikkö Mirva Kiviaho ja markkinointipäällikkö Anne Luoma-aho.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 30.1.2020

Vapaa mieli synnyttää inspiroivimmat ideat

Ideointi on luomisprosessi, jota ilman yksikään kirja ei synny. Jos toiselle uusien ideoiden kehittely tuottaa silkkaa päänvaivaa, on se toiselle inspiroiva motivaation lähde. Tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen syttyy ideoimaan milloin missäkin, ja siksi mukana on aina tärkein: muistivihko.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 17.1.2020

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

luovuuskustantamoromaaniuupumusoppiminentiedekirjailijawebinaaristressikesälukemistamerkityksellisyysideaterveystutkimuspopularisointityötavatkirjoittaminenkehonkuvaself helpmarkkinointitietokirjalukemineninspiraatiotyöelämämielikuvaharjoitteluviisausitsensäkehittäminenrakas kehoideointihyvinvointikustannustoimitustiedenaisetviestintäkehosuhdekotietätyömielikuvitustyöharrastustarinamotivaatiokirjavinkkimielen voimavaratyleistajuistaminen