Artikkelit avainsanalla "kirjoittaminen"

Kustannustoimittaja on kirjailijan sparraaja ja lukijan edunvalvoja

Harvoin - jos koskaan - kirjailijan alkuperäinen käsikirjoitus päätyy sellaisenaan painetuksi kirjaksi. Välissä on monia etappeja, ja tärkeässä roolissa on erityisesti kustannustoimittaja. Tuuman kustannustoimittajat ovat kirjailijan ammatillisia sparraajia ja lukijan edunvalvojia, jotka saavat käsikirjoituksen loistamaan ja palvelemaan lukijaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 21.9.2021

Vapaa mieli synnyttää inspiroivimmat ideat

Ideointi on luomisprosessi, jota ilman yksikään kirja ei synny. Jos toiselle uusien ideoiden kehittely tuottaa silkkaa päänvaivaa, on se toiselle inspiroiva motivaation lähde. Tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen syttyy ideoimaan milloin missäkin, ja siksi mukana on aina tärkein: muistivihko.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 17.1.2020

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

luovuusterveyskirjavinkkikotistressimotivaatiokesälukemistaetätyöviisausitsensäkehittäminenself helptutkimushyvinvointiideakirjailijamerkityksellisyyswebinaaritiedenaisettiederomaanityöelämäkehonkuvapopularisointiuupumuskustantamoinspiraatiokirjoittaminenideointiharrastustyölukeminentarinatietokirjaviestintämarkkinointimielikuvaharjoitteluoppiminenyleistajuistaminenrakas kehokehosuhdemielikuvituskustannustoimitusmielen voimavarattyötavat