Toimitusehdot

Toimitusajat ja -tavat

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin välityksellä. Tilaus ja sitä koskeva lasku toimitetaan postitse joko kirjeenä tai pikkupakettina asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai pakettina lähimpään Postin toimipisteeseen riippuen tilauksen koosta. Pidätämme oikeuden muuttaa tilauksen toimitustapaa.

Ilmestyneet tuotteet postitamme tavallisesti 5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Ennakkoon tehdyt tilaukset toimitamme tuotteen ilmestyttyä. Mikäli tilauksessa on mukana ilmestymättömiä tuotteita, kaikki jälkitoimitukseen jäävät tuotteet toimitetaan yhtä aikaa.

Jos tuotteen toimituksella on kiire, varmista saatavuus tarvittaessa asiakaspalvelustamme puhelimitse 014 337 0080 (arkisin klo 9-16). Pikatoimituksissa hintaan lisätään 5 euroa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toimitus muihin EU-maihin ja Ahvenanmaalle

Emme toimita tilauksia EU:n ulkopuolelle. Tee tilaus EU-maahan tai Ahvenanmaalle toimitettavista tuotteista sähköpostitse: asiakaspalvelu@tuumakustannus.fi. Ulkomaille tai Ahvenanmaalle lähetettävän tilauksen maksutapana on lasku ja laskutamme tilauksen ennakkoon. Laskun tulee olla maksettuna ennen kuin tilaus voidaan lähettää.

Postikulut EU-maihin ovat 39,90 euroa ja Ahvenanmaalle 9,90 euroa riippumatta tilauksen loppusummasta. Jos ulkomaille tai Ahvenanmaalle toimitettavasta tilauksesta tehdään jälkitoimitus, postikulut lisätään myös jälkitoimitukselle. Postikuluttomat kampanjat koskevat vain Manner-Suomeen tehtäviä tilauksia.

Lähetyskulut Suomessa

Postikulut Manner-Suomessa 4,90 €.

Postiennakolla toimitettaessa lisäämme postiennakkolisän 7,90 €.

Jälleenmyyjien osalta postikulut lisätään toteutuneiden kulujen mukaisesti tai sopimuksen mukaan.

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Hinnat, alennukset ja maksaminen

Verkkokaupassa esitetyt tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisävero on pääsääntöisesti kirjoilla 10 % ja muilla tuotteilla 24 %.

Yhtä tilausta kohden voit hyödyntää yhden alennuskoodin tai muun edun kerralla. Alennuskoodia tai muuta etua ei hyvitetä jälkikäteen.

Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa tilauksen yhteydessä. Voit valita maksutavaksi myös laskun. Lasku lähetetään samassa lähetyksessä tilauksen kanssa. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Lasku voidaan lähettää myös eri osoitteeseen tai verkkolaskuna. Täytä tällöin erillinen laskutusosoite ostoskorissa.

Laskulla tilatessasi vakuutat, että olet yli 18-vuotias.

Voit tilata tuotteita myös postiennakolla. Tilaukseen lisätään tällöin postiennakkolisä.

Yksityishenkilöiden yli 150 euron tilaukset toimitetaan lisämaksullisella postiennakolla tai ennakkolaskulla.

Jos sinulla on avoimia laskuja, toimitamme uuden tilauksesi vasta kun avoimet laskut on maksettu. Tarvittaessa tarkistamme luottotietosi. Väärinkäytösepäilyissä pidätämme oikeuden olla lähettämättä tilausta.

Veloitamme maksukehotuksista huomautuskuluja 5 euroa/kpl. Kahden maksukehotuksen jälkeen laskutamme saatavamme perintätoimiston kautta. Kannustamme ottamaan maksuvaikeuksissa heti yhteyttä, jotta voimme järjestää asian niin, että maksu onnistuu.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Payment service provider

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution. For reclamations, please contact the website you made your payment to.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830
www.paytrail.com

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

Nätbanker

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.

Tutustumis- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Suomessa asiakaspalautus on maksuton. Ulkomailta tulevasta asiakaspalautuksesta asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuneet kulut.

Jos palautuksen jälkeen saamasi alennus ei enää täyty, esim. määräalennus tai postikulualennus, huomioidaan tämä palautettavassa summassa.

Voit tehdä ilmoituksen tilauksen palautuksesta 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jolloin sinulla on palautusilmoituksen jättämisestä laskien 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse asiakaspalvelu@tuumakustannus.fi

Palautuksessa on oltava mukana palauttajan yhteystiedot, koko lähetystä koskeva lasku tai kopio siitä, sekä selvitys palautuksen syystä. Ilman palauttajan yhteystietoja emme voi kohdistaa palautusta oikeaan tilaukseen.

Palautus Postin kautta:

Kirjoita kuoreen palautusosoite:
Asiakaspalautussopimus 603107
Tuuma-kustannus
PL 303
40101 Jyväskylä

Pyydä Postista kuitti palautuksesta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on asiasta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Ongelmatilanteissa voit aina olla meihin yhteydessä.