Artikkelit avainsanalla "luovuus"

"Ilman luovuutta on mahdotonta kuvitella elämää"

Luovuus on lennokasta ideointia, mielikuvituksen kanssa kilpajuoksua ja jonkin uuden synnyttämistä. Se ei kuitenkaan ole mystinen synnyinlahja, joka toisilla on ja toisilta puuttuu. Luovuus on meissä jokaisessa. Mutta miten luovuutta sitten voi ja kannattaa hyödyntää kirjoitustyössä? Kirjailijamme Paavo Järvilehto ja Lauri Järvilehto sekä Maaretta Tukiainen kertovat.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 23.1.2020

Vapaa mieli synnyttää inspiroivimmat ideat

Ideointi on luomisprosessi, jota ilman yksikään kirja ei synny. Jos toiselle uusien ideoiden kehittely tuottaa silkkaa päänvaivaa, on se toiselle inspiroiva motivaation lähde. Tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen syttyy ideoimaan milloin missäkin, ja siksi mukana on aina tärkein: muistivihko.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 17.1.2020

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

harrastusviestintätyöelämätyötavatinspiraatiomarkkinointikehosuhdelukeminenmielikuvituskirjavinkkikesälukemistaterveystutkimusmielen voimavaratkustantamokirjailijaluovuusromaanityöideahyvinvointikehonkuvakotirakas kehokustannustoimitusviisauswebinaaripopularisointistressiideointimielikuvaharjoittelutarinatietokirjatiedenaisetetätyöoppiminenitsensäkehittäminenself helpyleistajuistaminenkirjoittaminenmerkityksellisyystiedemotivaatiouupumus