Hinta

37,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Ruuhkavuosiopas
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-887-1
  • Sidottu, 261 sivua

Laura HannolaJulia IsoniemiJohanna KalliomäkiLinda RautanenLaura RönnholmRiina Salmivalli

Ruuhkavuosiopas

Rakenna hyvä arki ja kukoista töissä

Tämä kirja ei ole selviytymisopas, sillä elämän ei tule olla pelkkää selviytymistä päivästä toiseen edes ruuhkavuosina. Elämästä tulee voida nauttia kokonaisvaltaisesti. Kirjan tärkein viesti on, että voit saada ihan kaiken. Voit saada sekä antoisan perhe-elämän että mielekkään työuran, mitä ikinä se juuri sinulle tarkoittaakaan. Sinun ei tarvitse valita tai elää muiden odotusten mukaan. Voit olla oma tulkintasi hyvästä vanhemmasta, hyvästä työntekijästä ja hyvästä ihmisestä.

Omaa arkea niin töissä, kotona kuin vapaa-ajallakin voi johtaa toivomaansa suuntaan myös ruuhkavuosien aikana. Hyvän, sujuvan arjen rakentaminen mahdollistaa myös töissä kukoistamisen. Se vaatii tietoisia valintoja ja itsetuntemusta. Juuri siihen tämä kirja tarjoaa tukea ja työkaluja sekä hyväksi havaittuja konkreettisia neuvoja.


Kirjan kirjoittajat ovat kokeneita työn ja perheen yhteensovittamisen asiantuntijoita. He ovat työelämän asiantuntijayritys Fambition Consulting Oy:n (www.fambition.fi) perustajaosakkaita, jotka ovat huomanneet, että jokaisen perhetilanne on yksilöllinen, mutta niissä toistuvat samankaltaiset haasteet. Kirjoittajat ammentavat kirjaan ruuhkavuosissa onnistumistaan mutta myös opeista, jotka ovat tulleet kantapään kautta.

Laura Hannola on työelämävisionääri ja kokenut HR-ammattilainen, joka on intohimoisen kiinnostunut työelämän ja yhteiskunnan muutostrendeistä. Julia Isoniemi on strategisen viestinnän ja markkinoinnin moni- ja syväosaaja, jonka arjen tasapainottelun osasia ovat mm. osa-aikayrittäjyys, vanhemmuus ja puolison ilta- ja viikonlopputyöt — ilman laajoja tukiverkkoja. Johanna Kalliomäki on järjestelmällinen arjen organisoija, joka on erikoistunut löytämään aikaa ja energiaa töiden ja perheen lisäksi järjestö- ja vapaaehtoistyöhön. Linda Rautanen on ratkaisukeskeinen valmentaja ja monipuolinen HR-ammattilainen, joka on innostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, urapotentiaalien valjastamisesta ja tulevaisuuden työstä. Laura Rönnholm on viestinnän ammattilainen, joka tietää että erityisesti ruuhkavuosien puristuksessa rakentava vuorovaikutus on kaiken A ja O niin kotona, tukiverkkojen kanssa kuin töissäkin. Riina Salmivalli on syventynyt ihmislähtöisten palveluiden suunnitteluun ja innostuu, kun pääsee kehittämään työelämää kestävämpään suuntaan.

  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-887-1
  • Sidottu, 261 sivua