Viekö pirstaleisuus työstä hallinnan tunteen? Onko koko ajan kiire?

Kiireellistä tekemistä ja muuta pientä sälää tulee jatkuvalla syötöllä ja priorisointi ja työn suunnittelu on lähes mahdotonta. Isot kehitystehtävät jäävät pienten varjoon. Tekemistä on liikaa, keskeytyksiä tulee jatkuvasti ja keskittymiskyvystä on vaikea pitää kiinni. Kokoukset ovat tehottomia aikasyöppöjä, ja niitä on liian paljon.

Vain sinä tiedät, mitä sinun tulisi ensimmäiseksi pyrkiä kehittämään, jotta elämästäsi tulee tasapainoisempaa ja aika ja energia ohjautuvat oikeiden asioiden tekemiseen.

Järki töihin -kirja sisältää kokoelman erilaisia käytännön menetelmiä, joilla välittömään stressiin ja kiireeseen saa helpotusta. Kirjassa esiteltyjen keinojen avulla pystyt testaamaan erilaisia lähestymistapoja ja oppimaan nopeasti, miten ne toimivat juuri sinun tilanteessasi. Kaikille eivät sovi samat menetelmät, mutta järki on mahdollista löytää takaisin töihin!

Tältä sivulta voit ladata Järki töihin -kirjassa käytetyt työkalupohjat käyttöösi ilmaiseksi.

Lataa tästä Järki töihin! -kirjassa esitellyt työkalupohjat:

Haluatko hyödyntää Järki töihin -kirjan kuvituksia?

Virpi Oinonen kuvitus

Virpi Oinosen piirtämät kuvitukset voit hankkia omaan tai organisaatiosi käyttöön osoitteesta www.businessillustrator.com/jarkitoihin.